VANWEGE DE VAKANTIEPERIODE WORDEN ALLE BESTELLINGEN NA 9 AUGUSTUS 2021 VERZONDEN
14/09/2020 - 21:15
En toen was het..

En toen was het lente…
Het mag gezegd worden, wat hebben een prachtige lente gehad. Voor veel mensen een lichtpuntje in een uitzonderlijke tijd. Het prachtige weer zorgde ervoor dat we toch even buitenshuis een frisse neus konden halen. En lag het aan mij, maar was de lucht blauwer, zongen de vogels harder en leefde de natuur écht op?

En toen was het Midzomer…
In Zweden wordt de start van de zomer traditioneel gevierd op Midzomeravond, de Midsommar;  een vrijdag vlak voor of net na 21 juni. Traditioneel gezien is het de dag van de zonnewende: de dag waarop de zon het langst aan de hemel staat en de nacht het kortst is. Overal in Zweden wordt dit normaliter gevierd met vrienden en familie waarbij er heerlijk gegeten wordt, veel kruidendranken gedronken en gedanst wordt tot men er bij neervalt rondom versierde meibomen. Naast Kerst is de Midsommar een van de belangrijkste feestdagen in Zweden. In dit filmpje krijg je een goede indruk van het Midzomerfeest in Zweden:

 

En toen was het zomer….
Hoe die eruit gaat zien, is nog maar de vraag. Ook óf en hóe we dit jaar op vakantie gaan. Hoewel langzaam de grenzen weer opengaan, Zweden nog code oranje’ heeft en vliegen weer tot de opties behoort, zijn de geluiden wel sterk dat het merendeel van de mensen dit jaar toch kiest voor een vakantie in eigen land of zelfs in eigen huis: Costa Achtertuin, Het Gardenmeer of Balkonië, zeg maar.

En toen waren er Holiday Essentials…. 
Hoe en waar jij deze zomer ook gaat doorbrengen en met wie… ik heb ter inspiratie een aantal Holiday Essentials voor je verzameld: de mooiste zomersieraden die je doen stralen en prachtige (en handige) toilettassen voor als je toch weg gaat. Bekijk hier onze favoriete items voor deze zomer.

Een hele fijne en veilige zomer gewenst! 

Volg ons op Instagram!
@nordicluxuries

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »