Gratis verzending boven € 50,- | Binnen 2 werkdagen verzonden
15/09/2020 - 16:51
Make a statement

Vandaag is het Prinsjesdag! En net als zoveel dingen dit jaar, verliep ook Prinsjesdag dit jaar anders. Er was geen publiek aanwezig en er was ook geen rijtoer in de Glazen Koets. Met gepaste afstand maakte Willem-Alexander de belangrijkste plannen voor het komende jaar in de Haagse Grote Kerk kenbaar. En volgde het publiek dit jaarlijkse bijzondere tafereel via televisie, radio en social media.

Prinsjesdag is bij uitstek ook het moment waarop de vrouwelijke ministers en staatssecretarissen met een bijzondere outfit hun personality showen. Deze wordt ook nog eens versterkt door de diversiteit aan hoeden die gedragen worden. Geweldig, al die variatie hierin; hoeden geven Prinsjesdag absoluut meer glans. Ook de sieraden aan oor, hals, hand of pols onderstrepen de persoonlijkheid van de politici; hoe bescheiden of extravagant deze ook mogen zijn. Iedere vrouw wil zich toch van haar mooiste kant laten zien en eens op een andere, dan verbale, manier een statement maken? Zeker op dit soort bijzondere gelegenheden!

Wanneer is een oorbel, ketting of armband nu eigenlijk een statement piece voor vrouwen? Hieronder wordt ‘een gedurfd en uniek item’ verstaan. Een sieraad waarmee een vrouw uit haar comfortzone treedt – of wellicht juist in haar comfortzone gaat zitten –  en haar uniciteit toont. Zo komt ze gepassioneerd, zelfverzekerd en interessant over. Nu staat de Nordic lifestyle niet bekend om haar extravagantie en is het juist het minimalistische en simplistische dat de boventoon voert. Precies daarom kiezen liefhebbers voor deze lifestyle en bijbehorende accessoires.

En toch kun je met ook met de Nordic luxuries een statement maken. Door sieraden te combineren en een persoonlijke look te creëren; of misschien wel door meer van hetzelfde te dragen. Vaak is een bijzonder item in een design al genoeg. We hebben een aantal mooie statement items en ideeën voor je verzameld.

Statement oorbellen

Statement armbanden

Volg ons op Instagram!
@nordicluxuries

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »