Gratis verzending boven € 50,- | Binnen 2 werkdagen verzonden

Over Nordic Luxuries

Just right!

De Scandinavische vrouw houdt ervan, in het nu zijn: met warmte, in harmonie, samen, dankbaar zijn; kortom, gewoon genieten. Balans en aandacht voor elkaar. Hygge, noemen ze dat in het Noorden. Of Lagom: niet te veel, niet te weinig; precies goed eigenlijk. Dit inspireert Nordic Luxuries, de Scandinavische vrouw, voor de aandacht die ze niet alleen voor familie en vrienden heeft, maar ook voor haar omgeving. Ze werkt hard, maakt bewuste keuzes, viert de kleine dingen in het leven, staat volop in het leven, is in balans en maakt goede keuzes om haar persoonlijkheid te versterken.

Dit verlangen heeft Nordic Luxuries voor elke vrouw, want dat verdient ze! Daarom vind je bij ons de mooiste oorbellen voor het feestje waar je zo'n zin in hebt en de meest fantastische sieraden om je op en top vrouw te voelen. Binnenkort volgen er nog veel meer producten, zoals een geweldige douchegel voor het Spa-gevoel (hygge!), een notebook om je gedachten in op te schrijven, een handige rugtas voor je laptop, de perfecte shopper voor een dagje strand, en een topcadeau voor je best friend. Nog even geduld!

Only the best luxuries of the Nordics; dat is Nordic Luxuries. Neem dus even een moment voor jezelf, struin lekker door onze shop en laat je meevoeren in onze Scandinavian Way of Living. Enjoy!

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »