Gratis verzending boven € 50,- | Binnen 2 werkdagen verzonden

Herroeping

Retourneren via herroeping
Als consument heb je het recht jouw aanko(o)p(en) zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan allen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw eigen rekening. Na ontvangst van de retouren zullen wij binnen 14 dagen het bedrag crediteren. 

Geef bij de retournering van jouw aankoop duidelijk aan dat dit een herroeping betreft door dit duidelijk te vermelden op de verpakking en voeg dit modelformulier voor herroeping ingevuld toe.

Retouradres:
Nordic Luxuries Herroeping
Oorsprongpark 4
3581 ES Utrecht
(Nederland)

Herroeping bij producten:

  1.  De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een   product   gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van   redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van   herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
  2.  De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een   vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het   product heeft ontvangen, of:
  3.  als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de   dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste   product  heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier   voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd,       een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.
  4.  als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen:   de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste   zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen;

Bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode:
     1. De dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste                 product heeft ontvangen.

Herroeping bij diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd:

  1.  De consument kan een dienstenovereenkomst en een overeenkomst voor levering   van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd gedurende   minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag   de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave   van zijn reden(en) verplichten.
  2.  De in lid 3 genoemde bedenktijd gaat in op de dag die volgt op het sluiten van de   overeenkomst.

Herroeping bij verlengde bedenktijd voor producten, diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd bij niet informeren over herroepingsrecht:

  1.  Indien de ondernemer de consument de wettelijk verplichte informatie over het   herroepingsrecht of het modelformulier voor herroeping niet heeft verstrekt, loopt   de bedenktijd af twaalf maanden na het einde van de oorspronkelijke,     overeenkomstig de vorige leden van dit artikel vastgestelde bedenktijd.
  2.  Indien de ondernemer de in het voorgaande lid bedoelde informatie aan de   consument heeft verstrekt binnen twaalf maanden na de ingangsdatum van de     oorspronkelijke bedenktijd, verstrijkt de bedenktijd 14 dagen na de dag waarop de   consument die informatie heeft ontvangen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »