VANWEGE DE VAKANTIEPERIODE WORDEN ALLE BESTELLINGEN NA 9 AUGUSTUS 2021 VERZONDEN

Maattabellen

Ringen

Bij Nordic Luxuries verkopen wij ringen in vaste maten. Het is soms lastig je perfecte ringmaat te vinden. Wij helpen je op weg met het vinden van de perfecte ring.

Maattabel ringen

Bepaal de juiste ringmaat!

Methode 1

Deze methode is eigenlijk heel simpel. Pak jouw favoriete ring, meet de diameter
van deze ring op met een liniaal of een meetlint. Zodra je deze weet, kijk je in de maattabel en zie je gelijk welke maat jij nodig hebt.

Diameter ringen

Voorbeeld: De ring die ik vaak draag heeft een diameter van 17,3 mm. Om ervoor
te zorgen dat de nieuwe ring net zo lekker gaat zitten als mijn favoriete kies ik de ring van 17,5 mm.

Methode 2

Bij de tweede methode heb je ook een meetlint nodig. Wikkel deze om je vinger en
kijk hoeveel millimeter dit is. Als je geen meetlint hebt, kun je dit ook met een touwtje
doen en deze vervolgens naast een liniaal houden. Zorg ervoor dat je het touwtje niet te strak of te los om je vinger heen doet, eigenlijk precies zoals een ring hoort te zitten. Pak de maattabel erbij en zie wat jouw ringmaat is!

Omtrek ringen

Voorbeeld: Ik wikkel een touwtje om de vinger waar ik de ring wil dragen. Deze knip ik af waar die helemaal om mijn vinger heen zit. Ik meet op hoe lang het touwtje is: 55,4 mm, dus kies ik de ring met de omtrek van 56 mm.

Kettingen 

Nordic Luxuries heeft een grote diversiteit aan kettingen in de webshop in diverse lengtes tussen 38-68 cm.

Korte kettingen hebben een lengte van 38-45 cm, medium kettingen 50-60 cm en lange kettingen 68-90 cm. Bij de omschrijving van het product staat er of de ketting een verlengstuk heeft of dat het in één maat leverbaar is. Heeft jouw favoriete ketting een verlengstuk? Dan kun je deze door middel van de sluiting ongeveer 4cm langer maken.

Soms is het lastig voor te stellen hoe lang de ketting bij jou valt; check daarom de afbeelding hoe een ketting gemiddeld bij iemand om de nek valt.

Lengte kettingen

Armbanden 

Bij armbanden is het belangrijk dat ze niet te strak om je pols zitten, maar ook niet te los zodat ze er makkelijk afglijden. Draag daarom de juiste maat armband. De armbanden van Nordic Luxuries zijn verkrijgbaar van 15-21 cm. Zoals aangegeven bij elk product, is er in één oogopslag te zien of de armband verstelbaar is of niet. In de meeste gevallen is de armband nog 4 cm langer te maken.

Omtrek armbanden

Ook kun je bij ons hippe bangles kopen! Deze armbanden zijn vaak flexibel en kunnen, door voorzichtig de uiteinden naar elkaar toe te knijpen, in maat aangepast worden.

Omtrek Bangles

Bepaal de juiste polsmaat!

Meet de omvang van je pols met een meetlint of touwtje op om de perfecte armband te bestellen.

Voorbeeld: Ik wikkel een touwtje om mijn pols en knip deze af waar ik denk dat een armband het meest optimaal zit. Ik meet op hoe lang het touwtje is: 18,4 cm, dus kies ik een armband met een omtrek van 19 cm.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »