Gratis verzending boven € 50,- | Binnen 2 werkdagen verzonden

Ruilen & Retourneren

Het kan altijd voorkomen dat jouw aankoop niet helemaal is zoals je had gedacht. Je kunt deze daarom zonder problemen aan ons retourneren of ruilen voor een ander artikel. Retourneren of ruilen is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw aankoop. Hierbij zijn de kosten voor het retourneren wel voor eigen rekening.

Voor het retourneren van artikelen gelden de volgende voorwaarden:

  • Artikelen die geretourneerd worden dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. NORDIC LUXURIES heeft het recht artikelen te weigeren als deze beschadigd of gedragen terug worden gestuurd.
  • Artikelen dienen, indien mogelijk, in de originele verpakking retour te worden gestuurd.
  • Alleen artikelen die vooraf per mail zijn aangemeld als retourartikel worden door NORDIC LUXURIES behandeld als geretourneerd.

Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen en toch geretourneerd worden, worden niet gecrediteerd door NORDIC LUXURIES.

Hoe kun je retourneren?

AANMELDEN RETOUREN

1. Geef binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling aan dat je wilt retourneren door in te
    loggen op jouw account in de webshop. Heb je nog geen account en heb je afgerekend als gast?
    Registreer je dan alsnog met je e-mailadres.

        Retourneren | Stap 1       

2. Je komt uit op een pagina waar jouw recente orders te zien zijn. Klik vervolgens     
    op Bekijken naast de order waarvan je de artikelen retour willen sturen. 

        Retourneren | Stap 2

3. Je ziet nu het overzicht van de betreffende order. Klik rechts onderin op de knop ‘Artikelen              retourneren’ om de retourzending aan te maken. 

        Retourneren | Stap 3

4. Je wordt nu doorgestuurd naar een pagina waar je de retourzending kunt instellen. De eerste     
    stap is aangeven welke producten retour gestuurd worden. Dit wordt gedaan door het aantal
    aan te geven in het drop-downmenu. Producten die je wilt houden, laat je staan op 0.

        Retourneren | Stap 4

5. De volgende stap is aangeven waarom de betreffende producten retour gestuurd worden.
    Bij Redenen Actie kun je een retourreden kiezen of de optie "Anders, namelijk..."

        Retourneren | Stap 5

     In het laatste geval kunnen klanten zelf een reden of actie invoeren.

 

     Retourneren | Stap 6

6. Klik vervolgens rechts onderin op Verstuur en je bent klaar om de aangemelde items te
    retourneren.

       Retourneren | Stap 7

 

VERSTUREN RETOUREN
Hoewel de kosten voor het retourneren van een of meer items uit jouw bestelling voor eigen rekening zijn, willen wij het je makkelijker maken om de items zo snel mogelijk terug te sturen via een retouretiket dat je van ons ontvangt. Volg hiervoor onderstaande stappen:

  1. Na de aanmelding van jouw retouren, ontvang je van ons een e-mail met daarin track & trace informatie voor jouw retourzending van NORDIC LUXURIES.
  2. Via iDeal kun je de betaling doen voor de retourzending, waarna je het retouretiket kunt downloaden in pdf vorm.
  3. Open en print het etiket.
  4. Plak het etiket op het pakket. Je kunt dit ook dubbelvouwen of uitknippen, als de gehele A6 maar zichtbaar is. Let op! Zorg ervoor dat je het retournummer vermeldt op het pakket.
  5. Breng het pakket naar het dichstbijzijnde PostNL punt. Er is al voor de zending betaald, je hoeft het dus alleen nog maar af te geven. Vraag altijd om een bewijs van afgifte.
  6. NORDIC LUXURIES ontvangt een bericht dat het pakket retour gestuurd is en ontvangt het pakket de volgende dag van een koerier van PostNL.
  7. Als de retourzending is gecontroleerd en aan alle retourvoorwaarden voldoen, ontvang je binnen 10 dagen jouw aankoopbedrag retour op het bij ons bekende bankrekeningnummer. Enkel de kosten voor het retourneren naar NORDIC LUXURIES zijn voor eigen rekening.

Wil je een artikel ruilen?
Ook dat is geen probleem, volg dan bovenstaande stappen om het artikel dat je wilt ruilen naar ons terug te sturen. We raden je aan om het gewenste artikel vervolgens de bestellen via de webshop.

Retourneren via herroeping
Om jouw aankoop te retourneren kun je ook gebruik maken van het Europese modelformulier voor Herroeping. Met dit formulier kun je jouw aankoop binnen 14 dagen na ontvangst, zonder reden van opgaaf, ontbinden. Dit geldt voor de volledige bestelling. Ook hierbij kun je gebruik maken van onze retourlabel, waarbij de kosten voor het retourneren van jouw aankoop echter wel voor eigen rekening zijn. Volg hierbij dezelfde stappen die je vind onder het vorige kopje    ‘Hoe kun je retourneren?’. Zorg er wel voor dat je duidelijk vermeldt dat het om een herroeping gaat en vergeet niet het modelformulier voor Herroeping in te vullen en mee te sturen.

Bijlage I – modelformulier herroeping

Na ontvangst van jouw herroepen bestelling, wordt het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen op jouw rekening teruggestort.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »