GRATIS VERZENDING VANAF € 50,- | ALTIJD MOOI VERPAKT | 1-3 WERKDAGEN LEVERTIJD

Verzenden

Aangepaste levertijden van 22 februari t/m 29 februari 

Het is krokusvakantie! En dat betekent voor ons een weekje rust, maar ook een week van inspiratie opdoen en onze webshop Lente-proof maken. Je kunt uiteraard blijven bestellen, maar in deze vakantieperiode hebben we wel aangepaste levertijden.   

Bestellingen die binnenkomen van zaterdag 22 februari t/m zaterdag 29 februari worden op volgorde van binnenkomst verzonden vanaf maandag 2 maart a.s.

Uiteraard willen we het wachten wel belonen en kun je tijdens deze periode bestellen met 10% korting op alle producten uit onze shop. Gebruik hiervoor de code: KROKUS2020

Begin maart beloven wij jou weer te verrassen met allemaal nieuwe style-items.

Jouw bestelling wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd. Afhankelijk van de grootte van de bestelling wordt jouw aankoop verzonden als Brievenbuspakje of als pakket via PostNL.

NORDIC LUXURIES levert vooralsnog alleen in Nederland, België en Luxemburg en hanteert de volgende verzendkosten:

Bestellingen tot 50 euro       :           4,95 verzendkosten
Bestellingen boven 50 euro :           gratis verzending

Nadat jouw bestelling mooi is ingepakt en aangeboden aan PostNL, ontvang je dezelfde dag een e-mail met een ‘Track & Trace’ nummer, zodat je jouw bestelling kunt volgen. PostNL streeft ernaar jouw bestelling binnen 24 uur te bezorgen.

Heb je jouw bestelling ontvangen en wil je deze, om welke reden dan ook, ruilen of retourneren? Kijk hier voor onze retourmogelijkheid en voorwaarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »