GRATIS VERZENDING VANAF € 50,- EN ALTIJD EEN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

Verzendinformatie

Ook tijdens de feestdagen streven wij naar een snelle levering en versturen wij alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen. Tijdens de feestdagen geldt dat alle bestellingen die doordeweeks vóór 15.00 uur besteld worden, op dezelfde dag nog worden verzonden. Uitzonderingen zijn de bestellingen die in de weekenden en tijdens de feestdagen worden gedaan. Check onderstaand schema's voor de beste verzenddatum voor jouw Sinterklaas- en/of Kerstcadeautjes.

Verzenddata Kerst

   Besteldatum    Verzenddatum
   Maandag 21 december ná 15.00 uur    Dinsdag 22 december 
   Dinsdag 22 december ná 15.00 uur    Woensdag 23 december
   Woensdag 23 december ná 15.00 uur    Donderdag 24 december 
   Donderdag 24 december ná 15.00 uur    Maandag 28 december


Let op! De levering aan de deur wordt verzorgd door PostNL die het de komende tijd erg druk zal hebben met het leveren van alle pakketten. Houd dus rekening met extra levertijd en bestel jouw cadeautjes op tijd, zodat je deze tijdig in de schoen of onder de kerstboom kunt zetten.

Verzendkosten
Jouw bestelling wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd. Afhankelijk van de grootte van de bestelling wordt jouw aankoop verzonden als Brievenbuspakje of als pakket via PostNL.

NORDIC LUXURIES levert vooralsnog alleen in Nederland, België en Luxemburg en hanteert de volgende verzendkosten:

Bestellingen tot 50 euro       :           4,95 verzendkosten
Bestellingen boven 50 euro :           gratis verzending

Nadat jouw bestelling mooi is ingepakt en aangeboden aan PostNL, ontvang je dezelfde dag een e-mail met een ‘Track & Trace’ nummer, zodat je jouw bestelling kunt volgen. PostNL streeft ernaar jouw bestelling binnen 24 uur te bezorgen.

Heb je jouw bestelling ontvangen en wil je deze, om welke reden dan ook, ruilen of retourneren? Kijk hier voor onze retourmogelijkheid en voorwaarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »